Antena 3 CNN Politică Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Chiria costă 30.000 de euro

Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Chiria costă 30.000 de euro

Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Chiria costă 30.000 de euro
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Noi 2012   •   19:35

Liderii ARD au inaugurat, duminică, sediul de campanie al alianţei, în fosta bibliotecă a Ambasadei SUA la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie nr. 10, Vasile Blaga precizând că închirierea spaţiului costă 30.000 de euro pe perioada campaniei electorale.
   
Preşedintele PDL a spus că acesta este un spaţiu "convenabil" din punct de vedere organizatoric, iar închirierea acestuia costă pe perioada campaniei mult mai puţin decât a plătit USL pentru închirierea Arenei Naţionale pentru mitingul din 18 octombrie.
   
"Închirierea acestui spaţiu costă 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei, bani plătiţi de organizaţia de Bucureşti din contribuţia candidaţilor", a precizat liderul PDL.
   
Blaga a mai spus că din acest sediu va fi coordonată campania electorală a ARD. "De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă", a adăugat Blaga.
   
La rândul său, Mihail Neamţu a precizat că alegerea acestui spaţiu are semnificaţia că ARD îşi asumă apartenenţa României la spaţiul euro-atlantic.
   
Liderii ARD au mai declarat că sloganul alianţei pentru alegerile parlamentare va fi anunţat luni, când are loc şi lansarea la nivel naţional a candidaţilor ARD.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close