Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Chiria costă 30.000 de euro

de G.S.    |    04 Noi 2012   •   19:35
Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Chiria costă 30.000 de euro Foto: Mediafax

Liderii ARD au inaugurat, duminică, sediul de campanie al alianţei, în fosta bibliotecă a Ambasadei SUA la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie nr. 10, Vasile Blaga precizând că închirierea spaţiului costă 30.000 de euro pe perioada campaniei electorale.
   
Preşedintele PDL a spus că acesta este un spaţiu "convenabil" din punct de vedere organizatoric, iar închirierea acestuia costă pe perioada campaniei mult mai puţin decât a plătit USL pentru închirierea Arenei Naţionale pentru mitingul din 18 octombrie.
   
"Închirierea acestui spaţiu costă 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei, bani plătiţi de organizaţia de Bucureşti din contribuţia candidaţilor", a precizat liderul PDL.
   
Blaga a mai spus că din acest sediu va fi coordonată campania electorală a ARD. "De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă", a adăugat Blaga.
   
La rândul său, Mihail Neamţu a precizat că alegerea acestui spaţiu are semnificaţia că ARD îşi asumă apartenenţa României la spaţiul euro-atlantic.
   
Liderii ARD au mai declarat că sloganul alianţei pentru alegerile parlamentare va fi anunţat luni, când are loc şi lansarea la nivel naţional a candidaţilor ARD.

Parteneri
x close