Antena 3 CNN Politică Liderul USR Turda, care a făcut 14 ani de închisoare pentru crimă, s-a autosuspendat din funcție

Liderul USR Turda, care a făcut 14 ani de închisoare pentru crimă, s-a autosuspendat din funcție

Liderul USR Turda, care a făcut 14 ani de închisoare pentru crimă, s-a autosuspendat din funcție
Sursa foto: foto: Daniel Doboș/Facebook
07 Apr 2017   •   11:29

Un deputat USR a făcut 14 ani de închisoare în Germania pentru o crimă dublă. Daniel Doboș, liderul USR Turda, s-a autosuspendat din funcţie după ce adevărul a ieşit la iveală deşi nu a scos o vorbă despre asta în timpul campaniei electorale. Politicianul susţine că este nevinovat şi a stat degeaba în spatele gratiilor. Dezvăluirea a fost făcută aseară la Sinteza Zilei

Daniel Doboș a luptat în legiunea străină, apoi a fost angajat bodyguard în Germania și din această calitate ar fi comis dubla crimă pentru care a stat în închisoare 14 ani.

Un reporter NCN Cluj Napoca a luat legătura cu Daniel Doboș şi cu liderul USR Cluj Elek Levente și a aflat raspunsuri.

În urma dezvăluirilor de la Sinteza zilei, Daniel Doboș s-a autosuspendat din funcţie pe Facebook

"Am văzut că discuţiile aşa cum sunt ele transpuse de lacheii lui Matei în presă, pot afecta construcția politică din care fac parte. Și nu este corect. De aceea mă auto-suspend din funcția de președinte USR și merg mai departe. Nu dispar nicaieri. Rămân prezent. Și continui să lupt împotriva lui Matei și a găștii sale corupte. Mai mult decât oricând. Da, acum poți sa îți pui lacheii pe mine. Nu a fost pentru mine niciodată relevant din ce poziție lupt. Principalul este să scăpăm de tine, Matei și neamurile tale de directori”, a scris acesta pe Facebook.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close