Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Politician USR condamnat pentru dublă crimă în Germania

Sinteza zilei: Politician USR condamnat pentru dublă crimă în Germania

Sinteza zilei: Politician USR condamnat pentru dublă crimă în Germania
06 Apr 2017   •   21:30

Informație bombă prezentată în ediția de joi a emisiunii ''Sinteza Zilei''. Mihai Gâdea și Răzvan Dumitrescu au dezvăluit că noul președinte al USR Turda, Daniel Doboș, a făcut ani grei de închisoare în Germania pentru o crimă dublă, mai exact 14 ani.

''Un partid care a încercat să se prezinte ca unul care luptă împotriva corupției, care nu admite corupția, a scos oameni în stradă împotriva corupției, iar printre liderii săi se află un personaj care a fost acuzat și condamndat în Germania pentru dublă crimă. Are un trecut pur și simplu năucitor: a luptat în legiunea străină, apoi a fost angajat bodyguard în Germania și din această calitate ar fi comis dubla crimă'', a spus Mihai Gâdea.

Daniel Doboș a evitat să comenteze pentru presa turdeană ceva concret despre anii grei de închisoare pe care i-a executat în Germania. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș și-a expus un punct de vedere:

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta...”.

Practic, anii de pușcărie încasați de la justiția germană nu justifică riposta legitimă în calitate de ”gardă de corp” – pe care o invocă Daniel Doboș în postarea/apărarea sa și nici nu explică cum, în calitate de ”gardă de corp”, a ucis două persoane, în două zile diferite.

Un reporter NCN a luat legătura cu Daniel Doboș și i-a cerut punctul de vedere:

Reporter: E adevărat sau nu că ați ucis două persoane și ați făcut închisoare pentru asta?

Daniel Doboș: Da.

Iată materialul realizat de postul de televiziune NCN Cluj-Napoca:

 

Reporter: Câți ani de închisoare ați făcut?

Daniel Doboș: Mult prea puțini ca să fie relevant.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Răzvan Dumitrescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close