Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea a plecat de la DNA. I s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului

Liviu Dragnea a plecat de la DNA. I s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului

Liviu Dragnea a plecat de la DNA. I s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Sep 2012   •   10:11
UPDATE 11:10 - Liviu Dragnea a plecat din sediul DNA. Secretarul general al PSD a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului. Dragnea a precizat că urmează să revină la DNA în următoarele două săptămâni pentru a da o declaraţie.

"Ceea ce am, făcut noi au făcut toate partidele şi fac tot timpul, pentru că fiecare partid are dreptul legal să primească informaţii cu ceea ce se întâmlplă de la membrii săi", a declarat Liviu Dragnea.
   
Principala acuzaţie adusă de procurori ar fi că "s-a asociat cu mii şi zeci de mii de persoane pentru a asigura la vot o prezenţă mai mare de 50 plus unu", la referendumul din 29 iulie 2012, a spus Dragnea, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
   
"În cuvinte mai simple, eu unt chemat la DNA, pentru că alături de milioane de români, am fost să votez la referendum. Vreau să transmit un semnal pentru toţi colegii noştri că sunt viu şi nevătămat şi vom merge înainte", a declarat Liviu Dragnea.




×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close