x close

Liviu Dragnea a plecat de la DNA. I s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului

de Antena3.ro    |    06 Sep 2012   •   10:11
Liviu Dragnea a plecat de la DNA. I s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului Foto: Mediafax
UPDATE 11:10 - Liviu Dragnea a plecat din sediul DNA. Secretarul general al PSD a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile în dosarul referendumului. Dragnea a precizat că urmează să revină la DNA în următoarele două săptămâni pentru a da o declaraţie.

"Ceea ce am, făcut noi au făcut toate partidele şi fac tot timpul, pentru că fiecare partid are dreptul legal să primească informaţii cu ceea ce se întâmlplă de la membrii săi", a declarat Liviu Dragnea.
   
Principala acuzaţie adusă de procurori ar fi că "s-a asociat cu mii şi zeci de mii de persoane pentru a asigura la vot o prezenţă mai mare de 50 plus unu", la referendumul din 29 iulie 2012, a spus Dragnea, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
   
"În cuvinte mai simple, eu unt chemat la DNA, pentru că alături de milioane de români, am fost să votez la referendum. Vreau să transmit un semnal pentru toţi colegii noştri că sunt viu şi nevătămat şi vom merge înainte", a declarat Liviu Dragnea.Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în cazul privind referendumul, informează Mediafax.
   
"Eu am condus o campanie în mod legal, în mod corect. Şi eu am fost la vot, poate şi dumneavoastră aţi fost la vot. Doamne fereşte să nu vă cheme şi pe dumneavoastră", a spus zâmbind Liviu Dragnea.
   
Liviu Dragnea, însoţit de avocatul Marian Nazat, a spus că nu ştie în ce calitate a fost citat de procurori şi nici dacă este pentru cazul privind referendumul sau în alt dosar.
   
El a precizat că va face declaraţii la ieşire.
   
În 14 august, Direcţia Naţională Anticorupţie informa că procurorii fac cercetări în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie, dar că, având în vedere stadiul anchetelor, nu poate furniza date suplimentare.
   Parteneri
Parteneri
sati