Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre ordonanța privind grațierea: Mie mi se pot face dosare unul după altul. Nu mă îmbăt cu apă rece

Liviu Dragnea, despre ordonanța privind grațierea: Mie mi se pot face dosare unul după altul. Nu mă îmbăt cu apă rece

Liviu Dragnea, despre ordonanța privind grațierea: Mie mi se pot face dosare unul după altul. Nu mă îmbăt cu apă rece
27 Ian 2017   •   18:38

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că pe el, personal, nu îl interesează ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot "face dosare unul după altul".

"Am auzit că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare unul după altul", a spus Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că aşteaptă de la Guvern "ceva în privinţa asta, când au de gând să facă ceva să fie hotărâţi, limpezi şi foarte exacţi".

Liviu Dragnea a subliniat că sunt nişte obiective asumate de PSD în campania electorală privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor şi este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu, nu numai de cele două ordonanţe de urgenţă.

Totodată, Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, o să înceapă şi el să vorbească despre "adevăraţii penali din România", deoarece s-a săturat de faptul că se arată numai spre PSD.

"După ce demarăm procedurile parlamentare pentru buget, o să vorbesc, m-am săturat de plângerile penale ale PNL şi USR", a afirmat Liviu Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close