Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea și Alina Gorghiu, pe holurile Antena 3. Imagini din culisele emisiunii ”Sinteza zilei”

Liviu Dragnea și Alina Gorghiu, pe holurile Antena 3. Imagini din culisele emisiunii ”Sinteza zilei”

Liviu Dragnea și Alina Gorghiu, pe holurile Antena 3. Imagini din culisele emisiunii ”Sinteza zilei”
08 Dec 2016   •   23:38

Mihai Gâdea i-a avut invitați, la ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, pe liderii principalelor partide politice, PSD și PNL, Liviu Dragnea, respectiv Alina Gorghiu.

Având în vedere că în această campanie electorală nu a existat o dezbatere reală între liderii acestor partide, Mihai Gâdea și echipa emisiunii Sinteza Zilei au făcut în așa fel încât, în această seară, cele două echipe politice să se întâlnească pe holurile Antena 3.

Iată mai jos imaginile cu întâlnirea PSD-PNL

Invitată în emisiune, Alina Gorghiu a criticat refuzul liderului PSD Liviu Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă cu PNL, arătând că rețeta unei campanii de succes implică ”nu doar oameni, ci și o doză de emoție”.

”Dacă pe dânsul (Liviu Dragnea - n.r.) nu îl speria provocarea, ar fi acceptat-o. Pentru că sunt convinsă că un dialog cu mine nu poate să doară. Poate cel mult să dezavantajeze. Un dialog cu PNL e un exercițiu de respect pentru toți cei care vă urmăresc. Ar fi fost minunat ca liderul PSD, care se vizează premier deși legea nu îi permite, să aibă acest respect față de electorat”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

De cealaltă parte, Liviu Dragnea a exclus o dezbatere electorală cu liderii PNL, arătând că el nu este ”parașutat” de la Bruxelles și nu are ce discuta cu oameni care nu știu ce înseamnă să trăiești cu 900 de lei net pe lună.

Dragnea a afirmat, la Sinteza Zilei, că ”PSD este singurul partid care a construit un program de guvernare, nu o ofertă politică, la care am lucrat cu specialiști din țară și din străinătate, timp de șase luni de zile”.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Liviu Dragnea Alina Gorghiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close