Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: „Sunt un om care își asumă riscurile”

Ludovic Orban, despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: „Sunt un om care își asumă riscurile”

Ludovic Orban, despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: „Sunt un om care își asumă riscurile”
23 Mai 2018   •   11:46

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plângerea pe care a depus-o împotriva premierului Vioricăi Dăncilă. Orban a precizat că demersul a fost „făcut din proprie iniţiativă”. 

„Am considerat că faptele care s-au petrecut și pe care le-au săvârşit liderul PSD și premierul pot fi de natură penală.

Ceea ce consider eu necesar este cercetarea circumstanţelor legate de aceste decizii, de modul în care au fost pregătite, adoptate, de modul în care au fost comunicate public. Din punctul meu de vedere, există temeiuri ca aceste fapte să aibă elementele constitutive ale unei infracţiuni. 

Am depus sesizare pentru înaltă trădare atunci când interese externe ale României sunt călcate în picioare, punţi construite în zeci de ani sunt călcate în picioare pentru interesul lui Liviu Dragnea.

Sunt un om care își asumă integral răspunderea și riscurile pentru toate demersurile sale. Cum să mă suspecteze pe mine cineva că a trebuit să mă sfătuiască cineva sau să mă împingă înainte să fac o astfel de sesizare”, a spus Orban, la sediul Parchetului General.
 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban plangere Dancila
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close