Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la Gabriela Firea: Și-au dat foc la valiză! S-au descalificat! Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie!

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Și-au dat foc la valiză! S-au descalificat! Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie!

Ludovic Orban a declarat că primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Bădulescu la conferința de presă a lui Nicușor Dan, special pentru a face scandal.

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Și-au dat foc la valiză! S-au descalificat! Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie!
Sursa foto: hepta
05 Iun 2020   •   12:34

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că nu se aștepta ”la asemenea mitocanie si bădărnie din partea PSD”.

Nicușor Dan a încercat, vineri, să țină o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea, însă candidatul la Primăria Capitalei a fost întrerupt continuu de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Conferinţa s-a transformat imediat într-un scandal în toată regula, după ce viceprimarul Aurelian Bădulescu a venit la faţa locului și a încercat să combată live tot ceea ce spunea Nicușor Dan cu privire la ce nu s-ar fi realizat în mandatul prezent la Primăria Capitalei. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close