Circ în lupta pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, scos din minți pe marginea drumului

de L.D.    |    05 Iun 2020   •   11:02
Circ în lupta pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, scos din minți pe marginea drumului

Nicușor Dan a încercat, vineri, să țină o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea, însă candidatul la Primăria Capitalei a fost întrerupt continuu de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Conferinţa s-a transformat imediat într-un scandal în toată regula, după ce viceprimarul aurelian bădulescu a venit la faţa locului și a încercat să combată live tot ceea ce spunea Nicușor Dan cu privire la ce nu s-ar fi realizat în mandatul prezent la Primăria Capitalei. 

Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei, susținut de PNL, a convocat conferința de presă în Prelungirea Ghencea pentru a face un bilanț al mandatului Gabrielei Firea.

La conferință a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit la fiecare replică rostită de candidatul PNL-USR.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”.

”Acest individ care mă împinge cu o violență ieșită din comun are înțelegeri cu mafioții. Nu ți-e rușine, nu ți-e frică de Dumnezeu? Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, a vociferat din nou Bădulescu.

Conferința de presă a durat aproape o jumătate de oră, timp în care viceprimarul Capitalei a strigat ”Fals!”, ”Mințiți!” sau ”Nu este adevărat!” la fiecare remarcă critică la adresa mandatului Gabrielei Firea a candidatului PNL-USR.

 

 

Parteneri
sati
x close