x close

Ludovic Orban, mesaj pentru miniștri despre audierile din Parlament: "Vreau să fiţi la înălţime"

13 Feb 2020   •   12:26
Ludovic Orban, mesaj pentru miniștri despre audierile din Parlament: "Vreau să fiţi la înălţime" Foto: gov.ro

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj miniștrilor, la începutul ședinței de guvern, legat de audierile lor de săptămâna viitoare din Parlament, înainte de votul de învestire al Guvernului. 

"Săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri, sunt programate audierile în comisii. Domnul ministru Cîţu!? Tocmai de aia v-am atras atenţia, pentru că ştiu că sunteţi primul. Sunt programate audierile în comisii. Vreau să fiţi la înălţime. Avem trei luni de mandat în care am reparat multe dintre stricăciunile provocate de guvernările habarniste şi rău intenţionate PSD timp de trei ani de zile. Avem cu ce ne prezenta în faţa comisiilor. Nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea, pesedişti sau de alte culori.

Citiți și Ludovic Orban, în ședința de guvern: "Problema coronavirusului trebuie tratată cu seriozitate"; Costache: "Vă asigur că nu există niciun caz de infecție în România"

Audierile vor fi publice, să arătăm ce am găsit, ce prostii au făcut cei de dinaintea noastră, cum am reparat ceea ce am putut repara şi mai ales care e viziunea noastră şi soluţiile pentru rezolvarea fiecărei probleme. Am aşteptări mari de la dumneavoastră. În trei luni suntem pe o situaţie în care chiar avem toate motivele să fim mândri de ceea ce am făcut. Lucru care trebuie să se vadă la audieri şi mai ales trebuie puşi la punct obraznicii care, după ce au făcut praf bugetul, toate sistemele publice, după ce au distrus imaginea României, încearcă acum să ne dea lecţii. Nu acceptăm lecţii de la ei, ci de la alţii mai buni", a declarat Ludovic Orban.

Citiți și Orban a anunțat că nu vrea să mai publice în Monitorul Oficial OUG-urile pe fonduri europene

Ludovic Orban, mesaj pentru miniștri despre audierile din Parlament: "Vreau să fiţi la înălţime"

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban parlament
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati