Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a dezvăluit ce a discutat la telefon cu premierul Florin Cîțu

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce a discutat la telefon cu premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu l-a căutat pe liderul PSD, pentru a solicita o întâlnire, ce ar urma să aibă loc în cursul săptămânii viitoare. Marcel Ciolacu a dezvăluit, la Antena 3, despre ce a discutat cu premierul.

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce a discutat la telefon cu premierul Florin Cîțu
de Maria Zărnescu    |    16 Mai 2021   •   22:07

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Subiectiv, de ce l-a contactat, în mod concret, premierul Florin Cîțu. Liderul PSD susține că a avut o discuție scurtă cu premierul și urmează să aibă și o întâlnire. 

"Cu domnul Cîțu a fost o discuție scurtă (...) urmează să fiu contactat și să avem o discuție în cursul acestei săptămâni (...) Presupun că acest telefon a fost în urma discuțiilor avute cu domnul Cîțu la Bruxelles. A rămas că vom avea o discuție.

Eu, de la toți comisarii, am înțeles că deja la Bruxelles s-a discutat punctual în ceea ce privește venirea și prezentarea în Parlament a Planului Național de Redresare și Reziliență (...) Apelul a fost în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Comisia Europeană (...) Presupun că acest telefon a fost în urma discuțiilor avute de domnul Cîțu.

Eu de la toți comisarii am înțeles că deja la Bruxelles s-a discutat punctual în ceea ce privește prezentarea PNRR. Nu am avut o înțelegere (la telefon - n.r.), a rămas că vorbim, că ne vom vedea să stăm de vorbă. A rămas că mâine stăm de vorbă și stabilim o dată și o locație", a dezvăluit Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Totodată, liderul PSD susține că urmează să îi transmită premierului că este exclus să nu prezinte PNRR în Parlament. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Cîțu
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close