Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după ce Florin Cîţu a anunţat "bunăstarea" românilor: "A dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic"

Marcel Ciolacu, după ce Florin Cîţu a anunţat "bunăstarea" românilor: "A dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacţionat dur, într-o postare pe Facebook, după ce premierul interimar Florin Cîţu a susţinut că bunătarea românilor e vizibilă.

Marcel Ciolacu, după ce Florin Cîţu a anunţat "bunăstarea" românilor: "A dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Alin Tarnovschi    |    16 Oct 2021   •   14:39

"Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic", afirmă Marcel Ciolacu, adăugând că oamenii vor să știe cum ieșim din catastrofa sanitară.

"Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că ", scrie pe Facebook președintele PSD.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, reformele de dreapta "ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!
Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!
În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!".

Ciolacu îi transmite lui Cîțu că a scufundat barca și oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară și au nevoie de soluții acum: "Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!".

Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 16 octombrie 2021

Florin Cîţu: "Bunăstarea românilor se simte deja. România, cea mai mare creştere economică din Europa"

După un an de stabilizare a economiei, "am început să arătăm din măsurile pe care vrem să le luăm în perioada următoare", a declarat Florin Cîţu, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Deja am început să arătăm din măsurile pe care vrem să le luăm în perioada următoare: salariul minim este de deja o decizie să crească cu 11% pentru anul viitor, am venit cu acele măsuri de amânare a plății facturilor și vom mai avea câteva măsuri prin care să reducem povara asupra cetățenilor. Vom discuta despre salarii, pensii și alocații la construcția bugetului, dar lucrurile arată bine", a fost răspunsul premierului interimar.

Întrebat mai departe despre procentul cu care vor crește pensiile din 1 ianuarie 2022, Cîțu a răspuns: "nu s-a stabilit încă procentul, dar eu spun, având în vedere rezultatele economice pe care le avem până acum, că vom discuta și s-ar putea să fie o dinamică diferită de ceea ce am avut până aveam preconizat".

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Florin Cîțu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close