Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre închiderea tuturor magazinelor alimentare în weekend: "Nu e o decizie ușoară"

Marcel Ciolacu, despre închiderea tuturor magazinelor alimentare în weekend: "Nu e o decizie ușoară"

Premierul Marcel Ciolacu a cerut aparatului tehnic al Guvernului să evalueze impactul închiderii magazinelor alimentare în weekend. "Nu este o decizie ușoară", a spus acesta.

Marcel Ciolacu, despre închiderea tuturor magazinelor alimentare în weekend: "Nu e o decizie ușoară"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    21 Mar 2024   •   20:35

Întrebat, joi, despre o propunere care vizează închiderea marilor magazine în weekend, premierul Marcel Ciolacu a declarat: "Am dat în discuție la tehnicul Guvernului, să vedem în primul rând impactul. Nu este o decizie ușoară. (...)

Nu știm dacă acoperim nevoia cetățenilor dacă închidem supermarketurile. Nu era vorba doar de supermarketuri, era vorba de toate magazinele alimentare".

Premierul a spus că nu le poate impune românilor când să se ducă la magazin să-și cumpere alimente: "Totuși, e decizia fiecăruia dintre noi".

"Am luat-o în calcul, să vedem impactul. Nu e o decizie ușoară, dar dacă avem un sistem alternativ viabil atunci se poate ajunge la o astfel de decizie", a mai spus Marcel Ciolacu.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close