Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Nu cred că Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei"

Marcel Ciolacu: "Nu cred că Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei"

Marcel Ciolacu a declarat că nu consideră că liderul UDMR Kelemen Hunor face politica preşedintelui Ungariei.

Marcel Ciolacu: "Nu cred că Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Silvia Preda    |    24 Mai 2022   •   18:00

Liderul PSD a fost întrebat marţi la Parlament despre protestul AUR în faţa biroului său de la Camera Deputaţilor şi solicitarea acestora ca UDMR să iasă de la guvernare, după vizita privată a preşedintelui Ungariei în ţara noastră.

 

"Părerea mea este că a fost o vizită total eronat gândită şi provocatoare. Am avut şi discuţii personale cu domnul Kelemen Hunor. Nu cred că totuşi domnul Kelemen Hunor face politica Ungariei şi a preşedintelui Ungariei. Aceasta este părerea mea. Am văzut şi reacţia, cum este corect totuşi?

Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuţăreală şi ieşiri necontrolate care ştim că, în contextul războiului din Ucraina, sunt încurajate de către dictatorul Putin sau dorim totuşi un dialog corect cu instituţiile statului, prin Ministerul Afacerilor Externe şi am văzut un comunicat am ministrului Afacerilor Externe după vizita preşedintelui Ungariei", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect marţi la Parlament.

Scandal în Parlament. George Simion forțează ușa biroului lui Marcel Ciolacu

Parlamentarii AUR au protestat, marţi, în faţa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, de la Parlament.

Aceştia au cerut ieşirea UDMR de la guvernare, în urma vizitei private a preşedintelui Ungariei în România şi a declaraţiilor acesteia.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Kelemen Hunor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close