Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: „Fiecare avem drepturi de a ieși mai demn, mai penibil dntr-o înfrângere”

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: „Fiecare avem drepturi de a ieși mai demn, mai penibil dntr-o înfrângere”

27 Noi 2019   •   14:42
Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: „Fiecare avem drepturi de a ieși mai demn, mai penibil dntr-o înfrângere”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reacția lui Eugen Teodorovici după ce acesta a rămas fără funcție la conducerea PSD. 

”Fiecare dintre noi, când ieșim dintr-o înfrângere, avem dreptul de a ieși, mai demn, mai nedemn, mai penibil sau mai nepenibil” a spus Marcel Ciolacu întrebat de jurnaliști despre Eugen Teodorovici. 

Citește Și Marcel Ciolacu, declarații explozive: „Etapa excluderilor din PSD a fost depășită!” Mesajul pentru Ludovic Orban

Întrebat dacă a fost penibil Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu nu a răspuns, dar a precizat că „asta nu înseamnă că eu îi spun ce să facă colegului meu, Eugen Teodorovici”. 

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public,  Eugen Teodorovici a refuzat să demisioneze din funcția de președinte executiv al PSD și a explodat la adresa lui Mihai Fifor, numindu-l pe acesta ”șobolan”.

Citește Și Ce îi răspunde Mihai Fifor lui Eugen Teodorovici, după ce l-a făcut șobolan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close