Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Ne interesează draftul ordonanței pe energie"

Marcel Ciolacu: "Ne interesează draftul ordonanței pe energie"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat o ședință de urgență a liderilor partidelor din coaliția de guvernare. "Cel mai mult ne interesează draftul ordonanței pe energie", a declarat el.

Marcel Ciolacu: "Ne interesează draftul ordonanței pe energie"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    20 Ian 2022   •   16:21

"Am crezut că vorbim lucruri serioase azi, nu despre Rareș Bogdan. Nu cred că Rareș Bogdan este neapărat un subiect pentru coaliție. Este prim-vicepreședinte al PNL și a transmis că această coaliție va dura un an de zile. Atunci, normal că am solicitat președinților celorlalte partide să avem o discuție, să vedem de unde sunt aceste discuții și poate dânșii știu mai multe”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că la ora 15:30, în format online, liderii formațiunilor din coaliție vor aborda subiectul Rareș Bogdan.

Coaliţia de guvernare, în prag de rupere. Ciolacu a cerut şedinţă de urgenţă

"Dar cel mai mult ne interesează draftul ordonanței pe energie, pentru că trebuie dată cât mai repede pentru a fi aplicabilă de la 1 februarie cu plafonarea prețurilor.

Am înțeles că premierul va veni cu acest draft și cu un calendar ca la 1 aprilie să venim cu alte măsuri pentru a stopa aceste creșteri imense la facturile românilor", adaugă Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu ordonanța pe energie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close