Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis: "Nu putem fi pompieri la nesfârșit!"

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis: "Nu putem fi pompieri la nesfârșit!"

Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis, printr-o postare pe Facebook, cu privire la rotativa guvernamentală în urma căreia PSD ar urma să preia conducerea Guvernului.

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis: "Nu putem fi pompieri la nesfârșit!"
Marcel Ciolacu, despre căderea rachetelor în Polonia: "Este foarte grav, este atacat un stat membru NATO"
de Alin Tarnovschi    |    09 Feb 2023   •   13:13

"Desemnarea premierului aparține în mod exclusiv președintelui, potrivit Constituției. Acest lucru l-am spus întotdeauna. Însă, de această decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de PSD actului de guvernare va continua și ne vom atinge obiectivele sociale și economice sau România va fi aruncată din nou în haosul de dreapta.

Românii și firmele românești așteaptă soluții pentru a trece mai ușor peste criză! Românii nu cred că ar ierta plimbatul unora cu chibriturile și sticla de benzină pe lângă guvernare.

Nu putem fi pompieri la nesfârșit! E timpul să ne concentrăm doar pe construit politici publice pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor!

În privința discuțiilor din spațiul public despre anumite companii care nu plătesc taxa de solidaritate, răspunsul Comisiei Europene este cât se poate de clar: Regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare! Negociatorul din partea României a fost ministrul Energiei, care pe tot parcursul negocierii Regulamentului nu a cerut niciun punct de vedere Ministerului Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a pus în aplicare ceea ce a negociat Ministerul Energiei, ba, mai mult, a cerut avizul acestei instituții pe OUG care implementa taxa de solidaritate!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Citeşte şi: Preşedintele Klaus Iohannis, răspuns pentru Marcel Ciolacu: "Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte"

Desemnarea premierului aparține în mod exclusiv președintelui, potrivit Constituției. Acest lucru l-am spus întotdeauna....

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 9 februarie 2023

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
x close