Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu despre sprijinul oferit Republicii Moldova: "Vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică"

Marcel Ciolacu despre sprijinul oferit Republicii Moldova: "Vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a spus că avem nevoie de un plan economic concret care să sprijine investițiile României în Republica Moldova.

Marcel Ciolacu despre sprijinul oferit Republicii Moldova: "Vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Ştefan Petrică    |    23 Feb 2023   •   18:34

Marcel Ciolacu a discutat, astăzi, cu președintele Maia Sandu, și i-a transmis intenția țării noastre de a continua să sprijine Republica Moldova.

"Am asigurat-o pe doamna președinte Maia Sandu că vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

"Un plan economic concret care să sprijine investițiile românești în Republica Moldova este cea mai bună garanție pentru a genera încrederea cetățenilor moldoveni în parcursul european. Singura soluție în acest context regional tensionat este parteneriatul cu România pentru a avea o viață mai bună alături de familia europeană!

I-am transmis astăzi doamnei președinte Maia Sandu intenția noastră de a include aceste măsuri în viitorul program de guvernare!

Citește și: Ce înseamnă că România e pregătită să ajute Republica Moldova "în orice scenariu" | Eugen Bădălan: "Exclus să facem asta!"

În plus, am asigurat-o că vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele.

România sprijină total eforturile administrației pro-europene de la Chișinău de păstrare a ordinii constituționale și a statului de drept în fața amenințărilor de securitate ale Moscovei. Republica Moldova va avea parte de securitate și prosperitate pentru a își concentra eforturile pe procesul de integrare europeană", este mesajul pe care l-a scris președintele PSD pe Facebook.

Un plan economic concret care să sprijine investițiile românești în Republica #Moldova este cea mai bună garanție pentru...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 23 februarie 2023

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close