Antena 3 CNN Politică Mazăre îl atacă puternic pe Traian Băsescu. Ce a declarat primarul

Mazăre îl atacă puternic pe Traian Băsescu. Ce a declarat primarul

Mazăre îl atacă puternic pe Traian Băsescu. Ce a declarat primarul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Mar 2013   •   16:54

Radu Mazăre, primarul Constanței, a declarat că președintele Traian Băsescu are dreptate atunci când spune despre el că umblă cu fete în Mamaia, însă el nu le face nici ”ministre și nici șefe de partid”, scrie Mediafax.

"Este adevărat ce spune preşedintele Băsescu că eu umblu cu fete prin staţiunea Mamaia. Dar nu le fac ministre, nu le dau jumătate din bugetul ţării pe mână şi nici nu încerc să le fac şefe de partid. Şi mai e ceva, un mic amănunt: eu nu sunt însurat şi nici ele măritate", a precizat Mazăre.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că ar fi riscant pentru angajamentele României cu NATO sau Exxon ca premierul Ponta să accepte ca municipalitatea constănţeană să devină acţionar majoritar la Portul Constanţa, el afirmând că primarul Radu Mazăre "stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia".

Portul Constanţa ar putea fi trecut de sub administrarea Ministerului Transporturilor sub cea a Primăriei Constanţa, aşa cum de principiu se întâmplă şi cu porturi mari din Europa, precum Rotterdam, dar când şi cum se va face transferul rămâne de discutat, a declarat premierul Victor Ponta.


×
Subiecte în articol: Radu Mazare Mamaia
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close