Antena 3 CNN Politică Membrii mai multor organizaţii locale ale PDL au trecut la PSD

Membrii mai multor organizaţii locale ale PDL au trecut la PSD

Membrii mai multor organizaţii locale ale PDL au trecut la PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Mar 2012   •   15:40

Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, miercuri, că demisia lui Sorin Frunzăverde din partid nu este întâmplătoare, situaţii precum cele din Caraş-Severin şi Olt înregistrându-se şi în judeţul Dolj, unde membrii mai multor organizaţii locale ale PDL au trecut la formaţiunea social-democrată, informează Mediafax.

"Demisia lui Sorin Frunzăverde din PDL nu este întâmplătoare, acelaşi fenomen care s-a petrecut, ieri (n.r. - marţi), şi la Olt se desfăşoară de ceva vreme şi în Dolj. La presiunea oamenilor şi chiar a propriilor familii, nemulţumiţi din ce în ce mai mult de măsurile pe care această guvernare le-a adoptat în ultimii ani, membrii mai multor organizaţii locale ale PDL au părăsit partidul îndreptându-se spre noi. Aş vrea să amintesc doar câteva dintre organizaţiile care, în totalitate sau în marea majoritate a membrilor lor, au făcut pasul spre noi: Filiaşi, Sadova, Desa, Gângiova sau Castranova", a declarat Ion Prioteasa.

El a precizat că după "cutremurul Frunzăverde" se aşteaptă ca tot mai mulţi membri ai organizaţiilor locale ale PDL să treacă la PSD.

"Organizaţiile locale ale PDL din Dolj aleg să se îndrepte spre PSD pentru că la noi au găsit dialog. Descoperă cu mirare că într-un partid poate exista transparenţă şi democraţie şi mai află că avem o uşă care este întotdeauna deschisă. Sigur că după acest ne aşteptăm ca numărul solicitărilor din partea membrilor PDL către PSD să se mărească", a mai spus Prioteasa. 

Sorin Frunzăverde a declarat, miercuri, că a convenit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cu lideri judeţeni şi locali să fixeze săptămâna viitoare calendarul privind demisia sa din PDL şi înscrierea în PNL.

Marţi, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partidul în care activa până acum, şi va trece la PNL.

Mai mult, reprezentanţii liberalilor au declarat că Frunzăverde va candida ca membru PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment.

Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a şi făcut comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

Tot ieri, după anunţul demisiei lui Frunzăverde, trei parlamentari PDL şi 42 de primari democrat-liberali au anunţat că pleacă alături de colegul lor la PNL.

Astăzi, organizaţia judeţeană a PSD Buzău a anunţat că, peste 30 de membri ai PNL şi PDL, dintre care patru consilieri municipali, au aderat la formaţiunea social-democrată.

Citeşte şi Lideri ai PDL discută înlăturarea lui Emil Boc de la şefia partidului.




×
Subiecte în articol: PSD pdl demisii Sorin Frunzãverde
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close