Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Udrea pentru Diaconescu: Calm!

Mesajul lui Udrea pentru Diaconescu: Calm!

Mesajul lui Udrea pentru Diaconescu: Calm!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Aug 2014   •   10:53
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, recomandă celor care s-au "aprins" cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale să se calmeze puţin.
 
"Pentru unii a candida la Preşedinţia României este echivalent cu a ocupa deja fotoliul de preşedinte. Deci, ar rămâne doar să fii suficient de abil pentru a fi tu cel care candidează, în rest lucrurile sunt rezolvate. De aici patima lor faţă de cine să fie candidatul. Nu, a candida la Preşedinţia României, în mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic uriaş, expunere totală în faţa atacurilor celor mai murdare şi nedrepte, bani cheltuiţi, riscul de a-şi încheia cariera politică etc. Dar poţi totuşi să vrei să o faci pentru că te consideri cel mai potrivit preşedinte pentru ţară, din dorinţa de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu sau din datorie faţă de un proiect... mai ales când eşti liderul lui etc. Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP să se calmeze puţin...", a scris preşedintele PMP, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.
 
Conducerea PMP a convocat pentru data de 19 august o şedinţă a Colegiului Director al partidului în cadrul căreia ar urma să se ia în discuţie păstrarea propunerii privind candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale sau înlocuirea acesteia cu o altă propunere, cel mai probabil, a Elenei Udrea.

Între timp, Elenele lui Traian Băsescu continuă atacurile pe tema candidatului PMP la prezidenţiale.

Elena Udrea a taxat-o pe mezina preşedintelui că nu prea dă pe la partid, după ce Elena Băsescu a atacat-o pe Facebook pe tema candidaturii la Cotroceni.  

În final, Traian Băsescu a fost pus să decidă cine va candida la prezidenţiale din partea PMP

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close