Antena 3 CNN Politică EBa o atacă pe Udrea: Ea INTERZICE strângerea de semnături pentru Diaconescu

EBa o atacă pe Udrea: Ea INTERZICE strângerea de semnături pentru Diaconescu

EBa o atacă pe Udrea: Ea INTERZICE strângerea de semnături pentru Diaconescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Aug 2014   •   08:15
Mezina preşedintelui o atacă pe preşedinta PMP, Elena Udrea. Într-o postare pe o reţea de socializare, Elena Băsescu susţine că organizaţiile PMP au "probleme" în a strânge semnături pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale Cristian Diaconescu, "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".
 
"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris Elena Băsescu, marţi seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
În continuarea acestui mesaj, ea face o trimitere la o informaţie de presă în care se arată că membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie şi că, potrivit unei declaraţii a preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături.
 
Candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat la sfârşitul lunii iulie, că preşedintele Băsescu a semnat la prima poziţie pe lista de susţinători ai candidaturii sale în alegerile prezidenţiale, adăugând că momentul a avut loc în timpul unei întâlniri "de rutină" cu şeful statului.
  
Potrivit legii pentru alegerea preşedintelui României, dosarul de candidatură pentru funcţia supremă în stat trebuie să conţină cel puţin 200.000 de semnături de susţinere a candidatului. 
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Băsescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close