Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, ironie maximă la adresa lui Radu Berceanu, după ce a cerut bani comisiei parlamentare: „Ne gândisem să facem o chetă”

Mihai Fifor, ironie maximă la adresa lui Radu Berceanu, după ce a cerut bani comisiei parlamentare: „Ne gândisem să facem o chetă”

Mihai Fifor, ironie maximă la adresa lui Radu Berceanu, după ce a cerut bani comisiei parlamentare: „Ne gândisem să facem o chetă”
Sursa foto: Foto: Mihai Fifor/Facebook
06 Iun 2017   •   11:42

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, Mihai Fifor, l-a ironizat, marţi, pe Radu Berceanu declarând că se gândise să facă o chetă pentru a-i plăti fostului ministru transportul până la Bucureşti, dar a precizat că până la urmă acesta a confirmat prezenţa la comisie.

Mihai Fifor a precizat că Emil Boc este plecat într-o deplasare în China, dar va veni la comisie săptămâna viitoare.

"Domnul Emil Boc ne-a comunicat că este într-o deplasare în China şi va veni săptămâna viitoare fără niciun fel de problemă. Săptămâna aceasta începem ziua cu domnul Gheorghe Flutur, o să ne vedem din nou cu domnul Eugen Tomac, cu domnul Radu Berceanu, înţeleg că în cele din urmă a confirmat. Ne gândisem să facem o chetă să putem să-i decontăm cheltuielile de transport, dar înţeleg că totuşi a rezolvat problema financiară şi va veni la comisie. Domnului Videanu i-a fost transmisă invitaţia, nu avem niciun răspuns", a spus Fifor, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Radu Berceanu "are un stil special, aparte, de a se exprima în spaţiul public". 

"Pe noi nu ne deranjează. Oricum, mi-a dat o sugestie, poate cândva o să fiu şi bibliotecar, dar deocamdată nu mi-am propus lucrul acesta. Sunt mai multe tipuri de comunicare. Discutăm la telefon în plină instanţă, trimitem SMS-uri pentru că trebuie să te identifici într-un fel anume, se trimit mail-uri, pentru că şi mail-ul este o formă de comunicare, trimitem invitaţii oficiale, urmăm toţi paşii pe care în mod normal trebuie să îi urmezi când faci o astfel de invitaţie", a arătat Fifor, întrebat dacă invitaţiile la comisie se fac prin SMS, aşa cum a afirmat Radu Berceanu. 

Preşedintele Comisiei de anchetă a menţionat că miercuri vor fi chemaţi la audieri Dan Şova şi Dan Radu Ruşanu. 

Potrivit acestuia, joi nu vor fi audieri, iar comisia va începe să lucreze pe documente. 

Săptămâna viitoare vor fi chemaţi Emil Boc şi George Maior.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor alegeri prezidentiale China
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close