Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose a mințit. Academia Națională de Informații contrazice CV-ul premierului desemnat

Mihai Tudose a mințit. Academia Națională de Informații contrazice CV-ul premierului desemnat

Mihai Tudose a mințit. Academia Națională de Informații contrazice CV-ul premierului desemnat
27 Iun 2017   •   22:22

Mihai Tudose ar fi mințit în CV-ul său. Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One și care arată într-un răspuns oficial primit de la Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații a SRI că premierul desemnat Mihai Tudose nu a fost încadrat și nu a predat niciodată la Academie. În CV-ul oficial al lui Mihai Tudose apare că acesta ar fi fost lector și apoi conferențiar universitar la această instituție.

Reacția lui Mihai Tudose, după ce Academia Națională de Informații i-a contrazis CV-ul

În CV-ul său, Tudose a scris clar: – în 2011, lector universitar – Academia Națională de Informații;

– în 2013, conferențiar universitar – Academia Națională de Informații.

Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații a SRI comunică, într-un răspuns oficial, că Mihai Tudose nu a fost încadrat și nu a predat niciodată aici, ceea ce contrazice informația din CV-ul oficial al premierului desemnat potrivit căreia el ar fi fost lector și apoi conferențiar universitar la această instituție, scrie PressOne.

În plus, din declarația de avere pe care Mihai Tudose a dat-o publicității anul trecut a "dispărut" un autoturism Mercedes.

Într-un răspuns oficial remis PressOne, Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) contrazice CV-ul premierului desemnat:

"Domnul Mihai Tudose nu a fost încadrat niciodată la Academia Națională de Informații și nu a predat în cadrul Academiei nici ca profesor asociat". 

În schimb, Biroul de Presă al ANIMV spune că Mihai Tudose a participat la un concurs pentru o poziție de conferențiar universitar, însă fără a fi solicitat încadrarea ulterioară pe un post didactic.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close