Antena 3 Actualitate Reacția lui Mihai Tudose, după ce Academia Națională de Informații i-a contrazis CV-ul

Reacția lui Mihai Tudose, după ce Academia Națională de Informații i-a contrazis CV-ul

27 Iun 2017   •   23:07
Reacția lui Mihai Tudose, după ce Academia Națională de Informații i-a contrazis CV-ul
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a reacționat într-o declarație în exclusivitate pentru stiripesurse.ro la informațiile prezentate pentru Pressone public de Academia Națională de Informații cu privire la activitatea sa didactică.

Mihai Gâdea a citit în Sinteza Zilei, răspunsul dat de premierul desemnat, după ce Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) a susținut că Mihai Tudose nu a fost încadrat și nu a predat niciodată acolo.

”Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp am intrat în guvern în decembrie 2014 și nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în același timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regăsește la venituri nici un leu de acolo și nici un contract de muncă. Tot conform uzanțelor universitare, dacă nu te prezinți la post după ce începe semestrul se disponibilizează postul.

Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursa de venituri suplimentară rămânând dedicat muncii de la minister”, a declarat prim-ministrul desemnat.

×
Subiecte în articol: prima reacţie Sinteza Zilei CV

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close