Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, după controlul ANAF la băncile care au raportat pierderi: „Li se pare că își revin”

Mihai Tudose, după controlul ANAF la băncile care au raportat pierderi: „Li se pare că își revin”

Mihai Tudose, după controlul ANAF la băncile care au raportat pierderi: „Li se pare că își revin”
06 Sep 2017   •   21:58

Premierul Mihai Tudose a anunțat, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că multe dintre băncile pe care le-a criticat în urmă cu câteva săptămâni au început să fie ”optimiste” în legătură cu previziunile de profit pe anul acesta.

”Eu înțeleg că au început să fie optimiști în ceea ce privește previziunile de profit anul asta. Li se pare că își revin. Repet, jumătate din ele sunt foarte serioase. Celelalte înțeleg că au probleme de management. S-a dus ANAF-ul, (...) au avut probleme, acum sunt bine. E în regulă. Nu le-a cerut nimeni altceva decât să fie corecți”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, într-un interviu anterior, că, din 36 de bănci active în România, 18 nu declară profit și le-a reproșat unora dintre ele că raportează anual pierderi, dar își externalizează profiturile.

"Avem 18 bănci care nu declară profit, care spun că s-au închis pe pierderi. (...) Eu ştiu că sediul Crucii Roşii e la Geneva, numai ăia vin şi fac apostolat, ajută copiii, ajută balena, e în regulă", a spus premierul.

Mihai Tudose a adăugat că nu atacă băncile, prin aceste declarații, pentru că acestea reprezintă un element foarte important în orice economie, dar nu înţelege cum de unele pot fi în regulă şi altele nu. 

Citește și: Băncile din România ripostează după mesajul dur al premierului Mihai Tudose

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei mihai tudose
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close