Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, reacţie după nominalizarea Ioanei Mihăilă la Sănătate: "Discipola lui Vlăduţ Voiculescu, diamantul, omul-legendă"

Mihai Tudose, reacţie după nominalizarea Ioanei Mihăilă la Sănătate: "Discipola lui Vlăduţ Voiculescu, diamantul, omul-legendă"

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a avut o reacţie acidă după nominalizarea secretarului de stat Ioana Mihăilă de către USR-PLUS pentru a prelua portofoliul Sănătății.

Mihai Tudose, reacţie după nominalizarea Ioanei Mihăilă la Sănătate: "Discipola lui Vlăduţ Voiculescu, diamantul, omul-legendă"
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2021   •   13:28

Vicepreşedintele social-democrat a indicat către legătura specială dintre Mihăilă şi Vlad Voiculescu, predecesorul său.

"Propunerea USR-PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie, fără vreun folos în pandemie și cu forța politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea... Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda", a scris Tudose pe pagina sa de Facebook.

"De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR-PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în brațe cu ministerul vital pentru țară, dar pe care e evident că nu-l poate administra?

Mihai Tudose, după aplanarea conflictului din Coaliţie: Joaca de-a politica a acestor neisprăviţi

De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătății?

Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD (...) Sau corona-dictatura 'competenței' asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?!

Între timp, mor români... De care guvernanții își bat joc și după moarte, prin haosul - intenționat și manipulator? - al raportării deceselor de Covid.

Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă și sfidătoare.

Ce prăpastie tragică între viața reală și joaca acestor neisprăviți de-a politica!", scrie Tudose în finalul postării sale.

Guvernul “competenților” asimptomatici. Au pierit ieri 237 de români, record absolut de la începutul pandemiei. Dar...

Publicată de Mihai Tudose pe Miercuri, 21 aprilie 2021

Ioana Mihăilă, primele declarații după ce a fost propusă la Ministerul Sănătății

"Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic și cunosc îndeaproape care este situația din spitale și cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluții ferme și clare și asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat.

Rămân consecventă angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat în Ministerul Sănătății: refacerea infrastructurii de sănătate, sprijinirea segmentului ambulatoriu și a medicinei de familie, precum și alocarea finanțărilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sănătate va fi un punct esențial al mandatului meu”, a declarat, miercuri, Ioana Mihăilă.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Ioana Mihăilă
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close