Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, către PNL: "În urma nominalizării lui Cîțu...Nu vreți să încercați direct cu cianură?"

Mihai Tudose, către PNL: "În urma nominalizării lui Cîțu...Nu vreți să încercați direct cu cianură?"

Fostul Premier Mihai Tudose a avut o reacție acidă la adresa nominalizării anunțate de PNL pentru funcția de prim-ministru, în persoana lui Florin Cîțu: "Nu vreți să încercați direct cu cianură? Să nu ne mai chinuim.", a scris acesta miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Tudose, către PNL: "În urma nominalizării lui Cîțu...Nu vreți să încercați direct cu cianură?"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Dec 2020   •   20:30

Reacția vine la scurt timp după ce Ludovic Orban l-a nominalizat pe Florin Citu ca propunere pentru funcția de prim-ministru.

"Scrisoare deschisă către PNL
În urma nominalizării lui Cîțu...
Nu vreți să încercați direct cu cianură? Să nu ne mai chinuim...." a fost mesajul publicat miercuri seara de Mihai Tudose.

Scrisoare deschisă către PNL În urma nominalizării lui Cîțu... Nu vreți să încercați direct cu cianură? Să nu ne mai chinuim....

Posted by Mihai Tudose on Wednesday, 9 December 2020

Ludovic Orban a scăpat "porumbelul". Cum a ajuns, de fapt, Florin Cîțu să fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seară, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Cîțu să fie propus premier din partea liberalilor pentru următorul guvern care se va forma în jurul PNL, alături de USR-PLUS şi UDMR.

"A fost propunerea președintelui, care mi s-a părut foarte interesantă, ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt, propunerea de premier. Și am scris același nume. Nu este întâmplătoare această nominalizare. Va urma o perioadă dificilă în care este nevoie de o bună cunoaștere a administrației, a situației finanțelor publice.

Este nevoie de un premier care să aibă credibilitate în fața mediului de afaceri, în fața instituțiilor financiare internaționale. Domnul ministru Cîțu a purtat negocieri extrem de importante cu partenerii europeni. A menținut ratingul de țară într-o situație extrem de dificilă pentru România", a spus Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu mihai tudose
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close