Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose: „Sunt colegi care profită de lipsa de comunicare din partid. Sunt foarte mulțumit de noua structură din Guvern”

Mihai Tudose: „Sunt colegi care profită de lipsa de comunicare din partid. Sunt foarte mulțumit de noua structură din Guvern”

Mihai Tudose: „Sunt colegi care profită de lipsa de comunicare din partid. Sunt foarte mulțumit de noua structură din Guvern”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    13 Oct 2017   •   15:16

Premierul Mihai Tudose a anunţat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv al PSD, că îi va prezenta luni preşedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniştri.

Tudose a declarat, totodată, că sunt politicieni care profită de lipsa de coordonare din partid.

Întrebat ce a făcut pentru a funcționa mai bine relația dintre Guvern și partid, Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus că s-a discutat asta în ședință.

„Am stabilit cum se comunică, cum relaționăm fiecare cu colegii noștri. Lucrurile intră pe un făgaș normal”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă are nemulțumiri cu vreun alt membru al partidului, premierul Tudose a declarat: „Ce am avut de spus, s-a spus”.

„Sunt foarte mulțumit de noua structură din Guvern”, a opinat premierul.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat noii miniştri ai Guvernului fiind desemnaţi Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, Paul Stănescu vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Marius Nica, ministru delegat al Fondurilor Europene.

Cine este Paul Stănescu, înlocuitorul lui Sevil Shhaideh în postul de vicepremier

 

Cine este Marius Nica, noul ministru propus de PSD pentru portofoliul Fondurilor Europene

 

Cine este Felix Stroe, noul ministru propus de PSD pentru portofoliul Transporturilor

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close