Antena 3 CNN Politică Mihăiţă Calimente: Dacă Băsescu şi-ar fi uitat documentele la emisiune, responsabilitatea este a SRI

Mihăiţă Calimente: Dacă Băsescu şi-ar fi uitat documentele la emisiune, responsabilitatea este a SRI

Mihăiţă Calimente: Dacă Băsescu şi-ar fi uitat documentele la emisiune, responsabilitatea este a SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2014   •   15:52

Mihăiţă Calimente, şeful comisiei comune de Apărare din Parlament, a declarat, luni, că, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu şi-ar fi uitat documentele la emisiunea la care a fost invitat săptămâna trecută, responsabilitatea este a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

"Din documentele arătate (de Traian Băsescu - n.r.), neştiind ce cuprind, în afară de ce am văzut la televiziune, având în vedere că cei de la SPP aveau obligaţia să se asigure că documentele preşedintelui nu rămân acolo, responsabilitatea pe un asemenea incident ar fi fost de competenţa SRI", a spus Calimente.

De asemenea, în opinia şefului comisiei comune de Apărare din Parlament, documentele prezentate de preşedinte - potrivit cărora Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE - nu reprezentau nici măcar un secret de serviciu.

"În rest, noi considerând că acele documente, aşa cum au fost ele prezentate, nu reprezentau nici măcar un secret de serviciu, vom vedea dacă ORNISS va răspunde mai departe", a adăugat Calimente.

×
Subiecte în articol: Mihăiţă Calimente
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close