Antena 3 CNN Politică Marcel Boloş: "Nu există perspectiva unor noi măsuri fiscale anul acesta"

Marcel Boloş: "Nu există perspectiva unor noi măsuri fiscale anul acesta"

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţă că nu există perspectiva unor noi măsuri fiscale anul acesta. "Este aspectul pe care îl punctez în fiecare discuție pe care o am cu mediul de afaceri", a transmis el.

Marcel Boloş: "Nu există perspectiva unor noi măsuri fiscale anul acesta"
Sursa foto: PNL Sibiu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   23:27

"Nu există perspectiva unor noi măsuri fiscale anul acesta.

Este aspectul pe care îl punctez în fiecare discuție pe care o am cu mediul de afaceri.

Nu este săptămână în care să nu am consultări cu antreprenorii români, discuțiile cu ei fiind esențiale pentru acțiunile noastre și pentru a ne asigura că programele cu care venim sunt relevante și eficiente.

Astăzi i-am avut alături pe reprezentanții Consiliului Investitorilor Străini și delegația Camerei Franceze de Comerț și Industrie din România.

Am discutat despre avantajele specifice ale Programului IMM Plus, unde avem planificat un buget de 12,4 miliarde lei, dar și ale unor ajutoare de stat personalizate pentru marii investitori. Urmează să revin aici cu mai multe detalii.

Știm că transparența și predictibilitatea sunt vitale pentru ei, chiar dacă de multe ori nu excelăm la acest capitol. Au nevoie să știe cât mai din timp ce măsuri și politici fiscale are statul în vedere, pentru a ține cont de ele în deciziile de investiții și de business.

Tocmai de aceea, vrem ca din martie să punem bazele unor grupuri de lucru în care nu doar să prezentăm perspectivele macroeconomice și fiscale ale României, ci în care să și vină cu propuneri legat de politicile noastre.

Este o chestiune de minim respect pentru cei care țin economia în picioare", a scris pe Facebook ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

?? ??????̆ ??????????? ???? ??? ??̆???? ??????? ???? ??????. Este aspectul pe care îl punctez în fiecare discuție pe...

Publicată de Marcel Boloș pe Miercuri, 14 februarie 2024

×
Subiecte în articol: marcel bolos masuri fiscale
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close