Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv”

Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv”

Mircea Diaconu, actor și om politic, a semnat, astăzi, pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, inițiat de PSD.

Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv”
Sursa foto: Facebook / Alexandru Petrescu
de Andreea Ştefan    |    10 Aug 2021   •   21:58

Mircea Diaconu, autentic deținător de Buletin de București, Sectorul 1, maestru al teatrului si cinematografiei românești, A SEMNAT pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului om-nou Clotilde Armand.

Astfel, domnia sa întărește rândurile celor care, cu speranță, au decis să iasă din resemnare.

Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, exact ca în pelicula ”Doar cu buletinul la Paris”, a scris pe Facebook Alexandru Petrescu, membrul PSD.

PSD strânge semnături pentru referendum în Sectorul 1: "Clotilde Armand este un fel de Băsescu cu accent de mahala"

PSD a anunţat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că a început să strângă semnături pentru un referendum în Sectorul 1, după scandalul fraudării alegerilor în care este implicată Clotilde Armand.

Scandalul a izbucnit după ce Antena 3 a publicat noi imagini din sala de sortare a voturilor, acolo unde a fost observată şi Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1.

"În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist!

Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar - circ, șobolani și munți de gunoi - să o trimită urgent acasă!

Haideți să strângem semnături pentru #referendum!

Bon voyage, #Pixelotilde!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu Clotilde Armand
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close