Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu, la Punctul de Întâlnire: Nu admit ca ceva sau cineva să-mi taie drepturile cetăţeneşti

Mircea Diaconu, la Punctul de Întâlnire: Nu admit ca ceva sau cineva să-mi taie drepturile cetăţeneşti

Mircea Diaconu, la Punctul de Întâlnire: Nu admit ca ceva sau cineva să-mi taie drepturile cetăţeneşti
23 Mar 2014   •   19:23

Maestrul Mircea Diaconu vorbeşte în emisiunea Punctul de Întâlnire despre misiunea sa de a aduna 100.000 de semnături pentru a putea candida la alegerile europarlamentare.

Mircea Diaconu a declarat că este impresionat şi măgulit de mobilizarea românilor pentru a veni în ajutorul demersului său de a candida la europarlamentare.

Odată cu fiecare semnătură am primit poveşti ale oamenilor, a precizat Mircea Diaconu. Iar "aceste poveşti îţi dau forţă, te întâresc".

„Îmi umple inima de linişte şi de pace”, a continuat maestrul Diaconu.

"Nu admit ca ceva sau cineva să-mi taie drepturile cetăţeneşti", a mai spus Mircea Diaconu.

Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care nu va reuşi să adune cele 100.000 de semnături, Mircea Diaconu a răspuns: Nimic. Absolut nimic. Deja inima mea e unsă”.

Mircea Diaconu a menţionat că a ales să-şi dea demisia din PNL pentru că nu a avut altă soluţie. „Am ales soluția asta tehnică pentru că nu am avut altă soluție”, a precizat maestrul Diaconu, care a adăugat că „prietenii săi liberali” îl susţin în continuare.

Intraţi pe www.mirceadiaconu2014.eu pentru a afla cum şi unde puteţi semna pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare



Citiţi şi:

Mircea Diaconu, la Q&A. „Nu pot să stau în papuci când sunt probleme cu ţara mea”
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close