Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană cere o nouă şedinţă a Comisiei de Etică a PSD

Mircea Geoană cere o nouă şedinţă a Comisiei de Etică a PSD

Mircea Geoană cere o nouă şedinţă a Comisiei de Etică a PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Noi 2011   •   12:06

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, contestă decizia Comisiei de Etică a PSD şi cere o nouă şedinţă a acesteia, pentru a-şi putea exprima punctul de vedere.

Geoană a trimis o scrisoare membrilor Biroului Permanent Naţional (BPN) în care atrage atenţia asupra unor posibile nereguli în decizia comisiei.

Membrii BPN au discutat luni atât decizia Comisiei de integritate, cât şi scrisoarea lui Geoană.

Tot luni, PSD a depus la Biroul Permanent al Senatului cererea de înlocuire din funcţie a lui Mircea Geoană. Înainte de terminarea şedinţei, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a plecat cu mandat de la PSD, prin care se solicită continuarea procedurii de înlocuire a lui Mircea Geoană de la şefia Senatului cu Titus Corlăţean.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a arătat, într-un comunicat remis presei duminică seara, că decizia Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morală (CNAIM) a PSD este nulă, pentru că a fost luată fără audierea părţilor. Fostul preşedinte al PSD susţine că, astfel, hotărârea nu produce consecinţe.

Duminică, Mircea Geoană a fost propus pentru excluderea din PSD. Comisia de Integritate a luat decizia cu 43 de voturi “pentru” la 5 voturi ”împotrivă”.

Citeşte şi Geoană, aproape exclus din PSD. Decizia finală va fi luată de Comitetul Executiv.


×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD scrisoare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close