Antena 3 CNN Politică Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, este alături de Antena 3

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, este alături de Antena 3

16 Feb 2016   •   22:03
Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, este alături de Antena 3. Jurnalistul Adrian Ursu a spus marți, că a fost sunat de liberal, care i-a transmis acest mesaj.
 
Deși este în vârstă și are probleme de sănătate, Mircea Ionecu-Quintus, fost ministru al Justiției, a vorbit de un abuz în acest caz.
 
”Mi-a spus că a fost ministru al Justiției și e alături de noi, că i se pare un abuz. Este alături de noi în acest protest”, a transmis jurnalistul Adrian Ursu, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Citiți și Radu Tudor, avertiment pentru Iohannis și Cioloș: Nu vă jucați cu telespectatorii Antena 3!

 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Subiecte în articol: post confiscat Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close