Antena 3 CNN Politică MOŢIUNE DE CENZURĂ. Premierul Dăncilă: Parlamentarii din PSD care vor vota moţiunea vor fi excluşi din partid

MOŢIUNE DE CENZURĂ. Premierul Dăncilă: Parlamentarii din PSD care vor vota moţiunea vor fi excluşi din partid

MOŢIUNE DE CENZURĂ. Premierul Dăncilă: Parlamentarii din PSD care vor vota moţiunea vor fi excluşi din partid
10 Oct 2019   •   10:09

Premierul Viorica Dăncilă se arată foarte „pozitivă şi optimistă” înaintea moţiunii de cenzură fiindcă e convinsă că nu va fi adoptată. „Nu am emoţii. Am încredere în colegi, am încredere că moţiunea nu va trece”. 

Dăncilă le-a transmis un avertisment dur celor din PSD. Cei care vor vota moţiunea de cenzură vor fi eliminaţi din partid. 

„E bine că toată lumea e optimistă. Să vedem care va fi rezulatul. Eu sper ca toţi să dea dovadă de multă corectitudine. Sunt convinsă că, dacă un parlamentar din PSD va vota astăzi, va fi foarte atacat în primul rând de oameni. Categoric că cineva votează va fi exclus din partid. Am luat o hotârâre în Comitetul Executiv Naţional şi nu putem accepta aşa ceva”, a spus Dăncilă atunci când a ajuns în Parlament.

Potrivit unor zvonuri, Viorica Dăncilă le-ar fi promis bani parlamentarilor PSD pentru a nu vota moţiunea. Premierul a dezminţit aceste acuzaţii. 

„Cine a vorbit de acele sume de bani trebuie să demonstreze. Dacă până acum am zis că sunt doar declaraţii politice, sunt acuzaţii deosebit de grave. Eu nu fac aşa ceva”, a mai spus Dăncilă. 

Citiţi şi MOŢIUNE DE CENZURĂ. Tensiuni uriaşe înaintea luptei dintre Opoziţie şi Putere. Premierul Dăncilă a ajuns în Parlament

Parlamentul devine astăzi, timp de câteva ore, arena în care Opoziţia şi Puterea se vor bate cu toate armele pe care le au. 

Este un moment crucial pentru soarta Guvernul, iar votul pentru moţiuna de cenzură ar putea schimba radical scena politică din România şi va decide în mare măsură ce se va întâmpla inclusiv la alegerile prezidenţiale. 

Mizele sunt uriaşe, tensiunile au atins cote fără precedent, iar cele două tabere au aruncat în joc deja şi ultimii aşi din mânecă. Aşadar ne aşteptă o zi care cu siguranţă va intra în cărţile de istorie.

Citiți și MOȚIUNE DE CENZURĂ. Orban își face calculele înaintea votului: În afara celor 237 de semnatari, din care trei sunt absenți, alți 10 aleși vor vota moțiunea

Citiți și Liviu Pleşoianu, atac la Ponta şi Tăriceanu: „Nu pot asista la mizeria lor morală. Vor vota moţiunea Bizarului de la Cotroceni pentru desfiinţarea Secţiei Speciale”

Citiți și Mihai Fifor explică de ce moțiunea de cenzură va fi respinsă: „Oamenii responsabili realizează că trecerea moțiunii ar arunca țara în haos”

Citiți și Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, înaintea votului pentru dărâmarea Guvernului: Moțiunile trec, PSD rămâne

 

 

×
Subiecte în articol: premierul viorica dancila
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close