Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, după explozia rachetelor din Polonia: ”Am fost în contact permanent cu autoritățile din Polonia și cu NATO”

Nicolae Ciucă, după explozia rachetelor din Polonia: ”Am fost în contact permanent cu autoritățile din Polonia și cu NATO”

Premierul Nicolae Ciucă a dat declarații după ce aseară au căzut două rachete pe teritoriul Poloniei.

Nicolae Ciucă, după explozia rachetelor din Polonia: ”Am fost în contact permanent cu autoritățile din Polonia și cu NATO”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    16 Noi 2022   •   10:38

”Vreau să fac referire incidentul din seara trecută, când două rachete au lovit teritoriul Poloniei. Vreau să reiterez că, încă de aseară, împreună cu ministerele și instituțiile de linie am fost în contact permanent atât cu autoritățile poloneze, cât și cu partenerii noștri din NATO. 

Am desfășurat și am fost parte la întreg procesul de analiză și urmează ca în această dimineață, la ora 11:00, să aibă loc întrunirea consiliului NATO la nivel de ambasadori și, în funcție de analiza și concluziile prezentate, vom comunica firul evenimentelor următoare”, a declarat premierul Nicolae Ciucă în deschiderea ședinței de Guvern.

Rachete rusești au căzut în Polonia | Moscova neagă atacul | Guvernul de la Varşovia a convocat Consiliul de securitate

Două rachete rătăcite au căzut într-o localitate din Polonia, de la granița cu Ucraina.

Doi cetățeni polonezi au murit în timpul atacului.

Rachetele ruseşti au căzut în localitatea Przewodow, lovind o fermă de cereale. La fața locului a mers poliția locală, procuratura și unități ale armatei poloneze.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Polonia
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close