Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanță după prăbușirea elicopterului lângă Kiev: "În acest moment de tristețe, suntem alături de ucraineni"

Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanță după prăbușirea elicopterului lângă Kiev: "În acest moment de tristețe, suntem alături de ucraineni"

Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis condoleanțe omologului său ucrainean, Denys Shmyhal, după ce un elicopter s-a prăbușit lângă Kiev, iar 18 persoane, inclusiv ministrul ucrainean de Interne, Denys Monastyrskyi, și-au pierdut viața,

Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanță după prăbușirea elicopterului lângă Kiev: "În acest moment de tristețe, suntem alături de ucraineni"
Sursa foto: Profimedia Images/ Hepta
de Mia Lungu    |    18 Ian 2023   •   13:47

"Transmit cele mai profunde condoleanțe ale Guvernului României pentru pierderea tragică de vieți omenești în urma prăbușirii elicopterului din Brovary, inclusiv a ministrului Denys Monastyrskyi și echipei lui. În acest moment de tristețe, suntem alături de ucraineni și rămânem angajați să ajutăm Ucraina să câștige acest război", a scris, pe Twitter, Nicolae Ciucă.

Un elicopter s-a prăbușit astăzi lângă o creșă din apropierea capitalei ucrainene.

Bilanțul victimelor accidentului de elicopter din Brovary a crescut la 18 morți, potrivit șefului Administrației militare regionale din Kiev.

Oleksiy Kuleba a scris pe Telegram că trei dintre cei uciși sunt copii. Kuleba a adăugat că 29 de persoane sunt rănite, inclusiv 15 copii.

Printre cei decedați se numără ministrul ucrainean de interne Denis Monastyrsky, adjunctul său și un secretar de stat din minister.

Potrivit CNN, elicopterul care s-a prăbușit în Brovary era un Eurocopter EC225 „Super Puma".

Citește și: Tragedia aviatică din Ucraina | CNN: Jumătate din victime sunt părinți și copii de grădiniță, surprinși la sol de prăbușirea elicopterului

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close