Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Am găsit în PPE cei mai puternici aliați pentru România"

Nicolae Ciucă: "Am găsit în PPE cei mai puternici aliați pentru România"

"Am dat oficial startul Congresului Partidului Popular European! În aceste zile, la București, s-a strâns cea mai mare familie politică europeană.", a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: "Am găsit în PPE cei mai puternici aliați pentru România"
Sursa foto: Facebook/ Partidul National Liberal
de Mia Lungu    |    06 Mar 2024   •   17:15

"Drumul corect pentru Europa este dat de valorile democratice și cu adevărat europene ale PPE. Am găsit în PPE cei mai puternici aliați pentru România.", spune Nicolae Ciucă.

"Aderarea la Spațiul Schengen rămâne o prioritate pentru noi și un subiect central al acestor zile. Intrarea cu granițele aeriene și maritime începând cu 31 martie este un succes. Și vom lupta, împreună, pentru ca România să devină membră cu drepturi depline.

Ne confruntăm azi în Europa cu două amenințări corelate – una internă și una externă. În interior, amenințarea o reprezintă partidele extremiste și radicale, iar cea externă vine din partea Rusiei.

În fața provocărilor, unitatea este arma noastră cea mai puternică. Să protejăm familia noastră europeană și să rămânem neclintiți în apărarea viitorului nostru comun. La acest Congres, pregătim bătălia pentru viitorul Europei, pe care, împreună, sunt convins că o vom câștiga pe 9 iunie!", a mai precizat Nicolae Ciucă.

„Am dat oficial startul Congresului Partidului Popular European! În aceste zile, la București, s-a strâns cea mai mare...

Posted by Partidul Naţional Liberal on Wednesday, 6 March 2024

Material susținut de PNL

 

×
Subiecte în articol: Congresul PPE București Nicolae Ciucă
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close