Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucureşti, cu acea fişă de tratament"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucureşti, cu acea fişă de tratament"

Nicolae Ciucă a susţinut un discurs la PNL Bucureşti, ocazie cu care a dezvăluit şi faptul că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti, "va veni cu planul pentru Bucureşti, acea fişă de tratament".

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucureşti, cu acea fişă de tratament"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Georgiana Adam    |    10 Apr 2024   •   20:38

Prezent la şedinţa Comitetului de Coordonare al Partidului Național Liberal București, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat că are încredere în noile echipe de conducere ale PNL în Bucureşti.

"Sebastian (n.r. Sebastian Burduja - preşedintele PNL Bucureşti), mi-a plăcut, pe noi ne-ai omis, ceea ce înseamnă că la energie ai invatat ca îți trebuie paratrasnet si împământare să funcționeze sistemul. Este o echipă tânără cu foarte multă energie, sper sa fie Sebastian la energie continuă. Uitați-vă de-a stânga și de-a dreapta și veți vedea valoarea oamenilor.

La fel mi-aş dori să procedăm când domnul Cîrstoiu va veni cu planul pentru Bucureşti, cu acea fișă de tratament. Ne-am propus și am făcut această alianță pentru a avea aderenţă pe întreg lanțul, primăriile de sector, consiliile de sector, primăria generală, Consiliul Capitalei. De fiecare dată când am mers la o filială, am avut trei subiecte în structura discursului, acela de a da încredere, încrederea există la PNL București, motivare, motivare există când vorbim de echipele care conduc și faptele pe care le-ați realizat", a declarat Nicolae Ciucă.

În viziunea liberalilor bucureșteni, viitorului Capitalei presupune o administrație digitalizată și eficientă în...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 10 aprilie 2024

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close