Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, sprijină construirea primei capele pentru rugăciune în Parlamentul României

Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, sprijină construirea primei capele pentru rugăciune în Parlamentul României

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a spus, astăzi, că va sprijini construirea primei capele dedicate rugăciunii în Parlament.

Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, sprijină construirea primei capele pentru rugăciune în Parlamentul României
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2023   •   14:44

Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Nicolae Ciucă, în această dimineață. El a spus că va sprijini construirea primei capele dedicate rugăciunii în Parlament.

Președintele Senatului Nicolae Ciucă a promis acest lucru la reuniunea Mic Dejun cu Rugăciune (după modelul american consacrat încă din 1920) care are loc în Parlament.

La reuniune au mai participat ambasadori, reprezentanții tuturor cultelor religioase, reprezentanți ai societății civile, senatori și deputați.

Nicolae Ciucă a declarat recent că în misiunile pe care le-a condus ca general în afara țării a construit lăcașe de rugăciune alături de camarazii săi "cu propriile mâini".

Un asemenea lăcaș de cult din lemn, construit în Afganistan de Nicolae Ciucă și echipa sa, a fost adus la Craiova și este funcțional și în prezent.

Astăzi, la Conferința ,,Leadership politic în identitate creștină" organizată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului,...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Marţi, 31 octombrie 2023

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close