Antena 3 CNN Politică Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD

Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD

o_1dr8pst5b7li15a73vtcmuck1b.jpg
Foto: Facebook/Niculae Badalau
de S.T.    |    04 Dec 2019   •   17:55

Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD, după declarațiile sale referitoare la diaspora.

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a spus, vineri, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până la 3-5 milioane cât se vehiculează fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Voci din vârful partidului PSD susțin că Niculae Bădălău a ales în mod intenționat să aibă un discurs politic care jignește româncele din străinătate, pentru a prejudicia și mai mult imaginea partidului, motivul fiind frustrarea de a nu fi ales secretar general al PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri organizarea unui congres ordinar al partidului în data de 29 februarie anul viitor, au precizat surse social-democrate prezente la reuniune.

Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD, iar Biroul Permanent al partidului a fost dizolvat, în cadrul unei reuniuni a Comitetului Executiv Naţional, convocată pentru a analiza rezultatul înregistrat la alegerile prezidenţiale.

Citiți și: Un baron PSD sare în apărarea lui Bădălău: „A avut tăria să recunoască. Ce mai vreţi să-i facem? Să sară cu capul în baltă?”

S-a stabilit atunci ca din conducerea interimară a PSD să mai facă parte liderii organizaţiilor care au obţinut rezultate bune la prezidenţiale, dar şi reprezentanţii regiunilor de dezvoltare: Paul Stănescu, Aladin Georgescu, Adrian Gâdea, Mihai Veber, Niculae Bădălău, respectiv Gabriel Zetea şi Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurenţiu Nistor, Claudiu Manda, Doina Federovici, Dragoş Benea, Dan Nica, Marian Pavel, Gabriela Firea şi Gabriel Mutu.

Citiți și:

Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora, înainte de CEx-ul PSD în care riscă să fie suspendat

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close