Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan face bani din bucuria copiilor la Târgul de Crăciun Bucureşti

Nicuşor Dan face bani din bucuria copiilor la Târgul de Crăciun Bucureşti

Nicuşor Dan pare că este omul fără de limită când vine vorba de surprize neplăcute şi de dezastre în general. După ce a prăpădit, practic, Capitala, într-un an de mandat, s-a gândit că trebuie să aducă bani la buget prin Târgul de Crăciun Bucureşti.

Nicuşor Dan face bani din bucuria copiilor la Târgul de Crăciun Bucureşti
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto | Dan Horia Tautan | Eduard Vinatoru
de Adrian Ursu    |    28 Noi 2021   •   20:02

Anul trecut, Nicuşor Dan avea cu totul alte gândiri: că nu e bine cu târgurile, cu beculeţele, că trebuie să abordăm altfel, să ne despărţim de administraţia Firea.

Anul acesta, a făcut târg de Crăciun şi a băgat taxă de intrare. Bucurie fără bilet nu se poate, trebuie să avem bani la buget. Pe lângă controalele care trebuie făcute pentru accesul în târg, se mai adaugă nişte cozi la accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei.

Multă lume răbdătoare şi multă lume care şi-a pierdut răbdarea. Au zis că aşa ceva e bătaie de joc. Cum să iei taxă de acces când noi venim aici ca să cumpărăm?

Văzând că e groasă treaba, Primăria Capitalei a dat astăzi un comunicat cu "zurgălăi". Toată lumea se aştepta să scoată taxa. Dar nu. Au anunţat că mai fac o casă de bilete. Aşa s-a gândit Nicuşor Dan că rezolvă treaba. O casă de bilete pentru familiile cu copii.

Dacă nu la nemulţumirea cetăţenilor, Nicuşor Dan putea da curs solicitării făcute de Gabriela Firea, în prezent ministru al Tineretului şi Familiei, fost primar general al Capitalei, din postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de la Târgul de Crăciun: "Se taie bilete ca în vremuri de tristă amintire"

"În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicată inclusiv copiilor peste 12 ani! 

Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrare, unde se taie bilete, ca în vremuri de tristă amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxă de intrare în târgurile de Crăciun!

Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!

Domnule primar fără inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului?

Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni?

Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea.

În afară de propagandă ieftină şi acuzaţii ridicole în legătura cu "greaua moştenire", cu ce vă ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?", a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close