Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan este surprins de sondajul lui Vlad Voiculescu: „Am aflat din presă. Fiecare are dreptul să comunice în felul în care doreşte”

Nicușor Dan este surprins de sondajul lui Vlad Voiculescu: „Am aflat din presă. Fiecare are dreptul să comunice în felul în care doreşte”

Nicuşor Dan, candidat independent la Primăria Municipiului Bucureşti susţinut de USR, a declarat că a aflat din presă despre sondajul PLUS făcut public marţi.

Nicușor Dan este surprins de sondajul lui Vlad Voiculescu: „Am aflat din presă. Fiecare are dreptul să comunice în felul în care doreşte”
Sursa foto: Foto: Facebook/Nicusor Dan
07 Ian 2020   •   18:58

„L-am văzut şi eu ca şi dumneavoastră: în presă. (...) Fiecare are dreptul să comunice în felul în care doreşte. Sunt un independent care sunt susţinut în momentul de faţă de un partid dintr-o alianţă. Mai departe, ce se va întâmpla în acea alianţă, dacă eu voi fi invitat să-mi spun punctul de vedere, dacă nu, o să decidă Alianţa", a afirmat Nicuşor Dan, întrebat de jurnalişti cum i se pare că, deşi USR şi PLUS sunt într-o alianţă, se fac sondaje separat.

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Municipiului Bucureşti, e la egalitate în preferinţele bucureştenilor cu Nicuşor Dan şi oricare dintre ei ar câştiga alegerile, dacă acestea ar fi într-un singur tur, cu 35%, respectiv 36%, comparativ cu actualul edil, Gabriela Firea, care ar obţine 28%. Informaţiile apar într-un sondaj prezentat marţi de Vlad Voiculescu. 

Citește Și Vlad Voiculescu și-a comandat un sondaj în care să iasă primar general

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Vlad Voiculescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close