Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan și Clotilde Armand sparg milioane de euro pe o potecă-autostradă

Nicușor Dan și Clotilde Armand sparg milioane de euro pe o potecă-autostradă

În ședința CGMB care a avut loc, vineri, a fost aprobată o decizie de asociere între Primăria Generală a Capitalei, condusă de Nicușor Dan, și Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, pentru ”Promenada verde”, o potecă-autostradă, care ajunge la costuri de milioane de euro.

Nicușor Dan și Clotilde Armand sparg milioane de euro pe o potecă-autostradă
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    01 Noi 2021   •   21:34

Asocierea aprobabtă de PMB, prin ALPAB, și Primăria Sectorului 1 vizează realizarea proiectului ”Promenada verde”.

Valoarea estimată a proiectului este de 30 milioane de euro, costul unui kilometru fiind de 1.8 milioane de euro, în condițiile în care prețul standard al unui kilometru de drum județean este de 500.000 de euro.

Așadar, un kilometru de potecă-autostradă marca Nicușor Dan și Clotilde Armand ajunge să coste de aproape patru ori mai mult decât prețul normal.

”Conform proiectului propus și aprobat de către majoritatea USR-PNL din Consiliul General datele stau aproximativ în modul în care le-ați descris dumneavoastră.

Proiectul este revoltător nu doar dintr-un singur punct de vedere, cel al prețului, ci din trei puncte de vedere. În primul rând, cunoaștem cu toții dificultatea prin care trece Capitala României, în ceea ce privește serviciul de termie. Vom avea cea mai dificilă iarnă din ultimii 30 de ani.

Tot timpul, administrația USR-PNL de la Capitală s-a plâns pentru că nu există fonduri și nu au fost făcute investiții în serviciul de termie. Pe acest fons, nu mai puțin de 30 de milioane de euro se duc pe un proiect pe care doamna Armand l-a și inițiat.

(...) Acest proiect a debutat, deci avem un kilometru din ”Promenada verde” pe strada Gârlei. Este vorba de piatră albă peste spațiul verde, udarea gazonului, toaletarea pomilor și montarea unor bănci. Conform unor specialiști, un astfel de proiect ar costa între 50.000 și 100.000 de euro cu totul.

(...) Doamna Clotilde a dat un comunicat de presă în 2021, când, conform spuselor sale, a terminat un kilometru de ”Promendă verde” în nordul Capitalei”, a declarat la Antena 3 Rareș Hopincă, consilier general PSD.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Clotilde Armand
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close