Antena 3 CNN Politică Noi înregistrări care-l ÎNFUNDĂ pe Traian Băsescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul preşedinte

Noi înregistrări care-l ÎNFUNDĂ pe Traian Băsescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul preşedinte

Noi înregistrări care-l ÎNFUNDĂ pe Traian Băsescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul preşedinte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Apr 2015   •   21:18
Noi înregistrări în dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu au ajuns în mâna procurorilor, a dezvăluit Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, sâmbătă, în exclusivitate, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.
 
Jurnalista Adina Anghelescu a spus că, potrivit informaţiilor pe care le are, este vorba de suma de 300.000 de euro, iar avocatul Abraham a confirmat informaţia că 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul preşedinte Traian Băsescu. Pe filmări, Mircea Băsescu spune că banii au ajuns la fratele său, Traian Băsescu.
 
Înregistrările sunt în acest moment la DNA Craiova.

De asemenea, apărătorul clanului Bercea a spus că, dată fiind situaţia, vrea să-l propună pe fostul preşedinte Traian Băsescu drept martor în acest dosar.
 
Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close