Antena 3 CNN Politică Oana Stancu semnează pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru însănătoşirea ţării

Oana Stancu semnează pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru însănătoşirea ţării

Oana Stancu semnează pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru însănătoşirea ţării
de S.T.    |    20 Mar 2014   •   19:47

Mircea Diaconu are la dispoziţie cinci zile pentru a strânge semnăturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare.

Jurnalista Oana Stancu susţine candidatura acestuia şi este de părere că nu poate fi suspectat că îşi depune candidatura pentru anumite privilegii din Parlamentul European.

"Mircea Diaconu este un om care ne-a arătat că în ciuda gloriei de care se bucură, trăieşte modest. Face acest gest pentru însănătoşirea ţării ăsteia în care trăim acum, în care instituţiile continuă să facă abuzuri", a spus Oana Stancu.

Miercuri seară, la Sinteza Zilei, Radu Tudor a menţionat că aceia care vor să semneze tabelul de susţinere a candidaturii lui Mircea Diaconu o pot face descărcând de pe Facebook tabelulcare poate fi completat. "Probabil sâmbătă şi duminică reprezentanţii familiei sale vor fi la Piaţa Universităţii, la Fântâni, pentru a strânge aceste tabele", a mai spus Radu Tudor.





×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close