Antena 3 CNN Politică Olaf Scholz, la întâlnirea Liderilor Partidului Socialiştilor Europeni: "Marcel este una dintre cele mai puternice voci dintre noi, cu o agendă clar pro-europeană"

Olaf Scholz, la întâlnirea Liderilor Partidului Socialiştilor Europeni: "Marcel este una dintre cele mai puternice voci dintre noi, cu o agendă clar pro-europeană"

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a avut cuvinte de laudă la adresa premierului Marcel Ciolacu, dar şi vis-a vis de măsurile adoptate de PSD în România, la întâlnirea Liderilor Partidului Socialiștilor Europeni susținută în Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   20:28

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, comisarul european Nicolas Schmit, președintele PES Stefan Löfven sunt alături de Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la conferința ocazionată de Întâlnirea Liderilor Partidului Socialiștilor Europeni, la București. 

În mesajul său, Olaf Scholz a lăudat măsurile luate de guvernul lui Marcel Ciolacu şi s-a declarat martorul unor politici social-democrate puternice în România!

"Marcel este una dintre cele mai puternice voci dintre noi, cu o agendă clar pro-europeană, contribuind, în fiecare zi, la misiunea de a construi o Europă mai bună și mai justă. 

Prieteni din PSD, ați trecut prin vremuri dificile! Dar aceasta nu v-a oprit să luați decizii în baza unui simț al responsabilității față de țara dumneavoastră.

Mărirea pensiilor, reducerea impozitelor pentru cei cu venituri mici, sprijin pentru familiile cu copii și creșterea salariului minim.

Sunt martorul unor politici social-democrate puternice în România! Mulțumim, Marcel! Mulțumim tuturor celor prezenți aici", a spus cancelarul german Olaf Scholz la întâlnirea Liderilor Partidului Socialiştilor Europeni. 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close