Antena 3 CNN Politică Opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă! „Dacă respectăm România, este momentul să trimitem Guvernul Dăncilă acasă”

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă! „Dacă respectăm România, este momentul să trimitem Guvernul Dăncilă acasă”

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă! „Dacă respectăm România, este momentul să trimitem Guvernul Dăncilă acasă”
de S.T.    |    14 Dec 2018   •   13:16

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!”. 

Declaraţie surprinzătoare din partea unui lider PNL: „Moțiunea de cenzură nu are nicio șansă!”

„Astăzi am depus moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" Este o moţiune de cenzură pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a dus România astăzi, dar mai ales având în vedere viitorul sumbru pe care îl întrevedem dacă această guvernare rămâne în România. Este foarte important să realizăm momentul acestei moţiuni, care este momentul adevărului. Astăzi în România avem grupări politice care spun că respectă valorile europene, respectă tot ce înseamnă să fii european, se mândresc să facă parte din familia europeană şi din familiile europene, partidele politice care astăzi conduc Europa, totuşi, la ei acasă susţin o coaliţie care a distrus România în ultimii doi ani de zile şi care a îndepărtat România de Europa. A venit momentul să lămurim acest lucru în societatea noastră şi să facem ceea ce spunem. Dacă respectăm Europa, România este momentul să votăm această moţiunea de cenzură şi să trimitem această guvernare acasă”, a afirmat senatorul PNL Florin Cîţu.

Întrebat despre şansele de a se strânge semnăturile pentru adoptarea acestei moţiuni, Cîţu a precizat că discuţiile continuă.

Potrivit opoziţiei, „sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

PNL, USR şi PMP afirmă, în moţiune, că programul de guvernare ar trebui să se numească „Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

Citiți și:

Klaus Iohannis, reacție despre moțiunea de cenzură: Este principalul instrument al opoziției în Parlament

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close