Antena 3 CNN Politică Orban îl ține în brațe pe Costache: „E un plus faptul că, în loc să se odihnească sau să meargă în excursii, se duce la muncă”

Orban îl ține în brațe pe Costache: „E un plus faptul că, în loc să se odihnească sau să meargă în excursii, se duce la muncă”

Premierul Ludovic Orban a confirmat, încă o dată, sprijinul pe care i-l acordă ministrului Victor Costache, acuzat că acesta încă operează, în paralel cu activitatea de la minister, la două clinici private.

Orban îl ține în brațe pe Costache: „E un plus faptul că, în loc să se odihnească sau să meargă în excursii, se duce la muncă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Feb 2020   •   13:50

Orban a subliniat că este ”un plus” faptul că ministrul preferă să opereze, în loc să se odihnească sau să meargă în excursii.

”Pe mine, faptul că domnul Costache, în special în weekend, în loc să se odihnească, să meargă în excursii, se duce la munca, reprezintă un plus, nu minus. (...) Domnul ministru Costache este un chirurg remarcabil. Este un medic care are toate cunoștințele necesare pentru a face reforme reale în domeniul sănătății care să fie îndreptate către pacient”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Ludovic Orban, despre ministrul Sănătăţii: „Operează sâmbăta şi duminica, în loc să se ducă în vacanţe”

Jurnaliștii de la Libertatea au dezvăluit că ministrul Sănătății, Victor Costache, a modificat criteriile de eligibilitate pentru ca unul din cele două spitale private la care lucrează să fie introdus în Programul pentru pacienții cu infarct acut. 

În plus, ministrul Victor Costache, a încheiat un contract cu o clinică privată la trei zile după instalarea Guvernului Orban, medicul fiind angajat cu salariu pentru 10 ore pe săptămână, în timpul său liber de la Minister.

Citește și: Salariul ministrului Sănătății la clinica privată din Sibiu, la care susține că operează gratis. Documente oficiale care intră în contradicție cu atribuțiile legale ale ministrului Victor Costache

 


 

×
Subiecte în articol: Victor Costache Ludovic Orban
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close